views
313
likes
8
Game Community
OneEyedChickenSTUDIO
5 Members

Comments

What do you think?
No comments yet.

Five Nights at Maikel's je amatérská FNaF Fan série, hodně inspirovaná FNaFB, nově i populární Shōnen Jump manga sérii JoJo's Bizarre Adventure.

Tenhle díl je pokračování Five Nights at Maikel's 2 hry.


Hra je vytvořena přes RPG Maker VX Ace a obsahuje ÚŽASNÉ CUTSCÉNY, SKVĚLEJ SOUNDTRACK, VULGARISMY, ČERNEJ HUMOR, SPOUSTU REFERENCÍ, ACHIEVEMENTY, JOJO REFERENCE, NOVÉ POSTAVY...

Když už si každý myslel, že se situace s Maikelovým pivovarem uklidnila a Eric už je po smrti, tak se po 32 letech od poslední události vrací Eric zpět, ale tentokrát jeho starší bratr, který jde pomstít svého bratra a ukončit celý Rickův rodokmen.

Ocitáš se v roli Josefa, syna bývalého majitele Maikelovýho pivovaru, Ricka, který v normální letní den získá velmi zvláštní sílu. "Zlý duch", tak jak to sám Josef napoprvé pojmenoval, je fyzická manifestace životní energie člověka, neboli Stand (スタンド Sutando). Rick a Josef spojí síly s několika dalšími uživately Standu a udělají cokoliv aby se dostaly přes všechny služebníky Ericovýho bratra a ukončili Ericovu krevní linii už navždy.

.

OSTATNÍ HRY V SÉRII:

Five Nights at Maikel's 1
Five Nights at Maikel's 2


OFFICIAL OECS DISCORD SERVER: COMING SOON


THIS IS A CZECH (CZ) GAME AND EVERYTHING POSTED HERE IS IN CZECH.

ENGLISH VERSION COMING SOON.

#fnaf
#cz
#czech
#jjba
#jojo



mature
Cartoon Violence
Mild Fantasy Violence
Animated Bloodshed
Alcohol Reference
Drug Reference
Tobacco Reference
Sexual Themes
Strong Language
Crass Humor
Simulated Gambling

FNaM 3 je oficiálně VYDANÝ!

Five Nights at Maikel's 3 TRAILER