views
15
likes
3
Game Community
ASCII Engine Community
1 Member

Comments

What do you think?
No comments yet.

ASCII Adventures je textové dobrodružství, které vám umožní prozkoumat svět plný tajemství a nečekaných překvapení. Vytvořte své vlastní retro-style hry s kreativními herními mechanismy a jedinečným vizuálním stylem pomocí ASCII Engine. Tento jednoduchý herní engine navržený pro tvorbu 2D her s ASCII uměním vám poskytne možnost vytvářet, editovat a spouštět textové hry přímo z prohlížeče. Vaše dobrodružství jsou uložena ve formátu .bat nebo .cmd, což dokazuje, že i tyto běžné formáty mohou být základem pro vaše herní zážitky.

Funkce ASCII Engine:

  1. Vytváření her: Umožňuje tvorbu textových her s použitím ASCII umění, což umožňuje tvůrcům vytvářet jedinečné herní světy plné kreativity.

  2. Editace kódu: Poskytuje integrovaný editor pro vytváření a editaci herního kódu, což umožňuje tvůrcům upravovat herní mechanismy a scénáře podle svých představ.

  3. Spouštění her: Podporuje jednoduché spouštění a testování her přímo z engine, což usnadňuje tvorbu a ladění herových prvků.

  4. Import/Export: Možnost importovat a exportovat herní kódy a soubory, což usnadňuje správu projektů a sdílení her s ostatními.

  5. Modifikace herních prvků: Umožňuje tvůrcům měnit a přizpůsobovat herní prvky a grafiku pomocí jednoduchých nástrojů pro modifikaci.

  6. Rozšířené možnosti tvorby: Nové funkce umožňují tvůrcům implementovat pokročilé herní mechanismy a efekty, jako jsou animace, zvukové efekty a interaktivní dialogy.

ASCII Engine je kompletní nástroj pro tvorbu textových her, který nabízí širokou škálu funkcí pro tvůrčí svobodu a snadnou tvorbu her pro všechny úrovně dovedností.

#ASCIIENGINE #Engine #retro #Textovahra #ASCIIumeni #Herniengine #Kreativni #other



all-ages

Update engine na 2D

Update V 0.1.1 :>

:0

ASCII Engine 0.1.0

ASCII Engine 0.0.8