views
56
likes
2

Comments (1)

What do you think?

Interesting game, I liked it
Good luck to the game developer!

Playtown este un joc de groază de aventură la persoana întâi care are loc în interiorul unui loc de joacă interior pentru copii. Joacă în rolul unui tată iubitor, însărcinat să găsească colierul lipsă al fiicei sale, dar ai grijă, deoarece pericolul poate fi pândit în fiecare colț. Evadează capcanele, rezolvă puzzle-uri uluitoare până la destinație în timp ce încerci să rămâi în viață și explorează misteriosul loc de joacă... dar nu te lăsa prins.

Povestea captivantă și puzzle-uri de rezolvat

Explorează ceea ce a fost cândva un loc plin de bucurie și experimentează minunile unei călătorii emoționale în găsirea colierului pierdut al fiicei tale într-un loc mare de joacă interior. Un joc de groază de aventură captivant, care vă va trage de firele inimii. Intră în pielea unui tată iubitor hotărât să-și găsească și să-și reunească fiica cu colierul ei prețios.

Puzzle-uri atrăgătoare

Rezolvă puzzle-uri și încearcă să rămâi în viață în ceea ce odată a fost văzut ca o atracție amuzantă. Jucătorul are sarcina de a rezolva puzzle-uri pentru a ajunge la destinația potrivită, cu pericole pândind la fiecare colț. Fiecare pas pe care îl veți face poate fi mortal, așa că alegeți-vă cu înțelepciune... și nu vă pierdeți mintea.

Parcul interior cu tematică dinozaur a fost cândva locul de vis al fiecărui copil!

Locul de joacă interior cu temă de dinozauri a fost cândva locul unde fiecare copil se umple de bucurie. Steg dinozaurul era preferatul tuturor, însă nimeni nu știe ce se întâmplă în locul de joacă din spatele ușilor închise. Acum trebuie să explorezi unitatea și să descoperi câteva secrete urâte.

Explorați vise, gropi de bile și locuri distractive în apropiere!

balls1.gif

Fiți întotdeauna atenți la orice pericole care ar putea pândi înăuntru.

gifx2.gif

Puzzle-uri provocatoare care vor încerca să te oprească de la obiectivul tău.

Ambianță terifiantă care poate deveni mortală la orice pas pe care îl vei face.

Îți amintești, podeaua este lavă din copilăria ta? Acesta este mai mortal.

Bine ați venit la locul de joacă interior pentru copii numit - Playtown!

Găsiți și descoperiți mistere și puzzle-uri pentru a afla ce s-a întâmplat în Playtown!

- dar ai grijă, nu ești singur... Steg s-ar putea să te prindă dino!

Experimentează povestea și descoperă misterele a ceea ce s-a întâmplat în Playtown.

Playtown este un joc de groază creat de un singur dezvoltator. Acesta este un joc de groază de aventură indie cu puzzle-uri de rezolvat și întâlniri terifiante, sistem de preluare, rulare, sistem de salvare și multe altele. Dacă puteți, vă rugăm să trimiteți feedback-ul și să raportați eventualele erori și acest lucru va ajuta cu adevărat la accelerarea progresului dezvoltării. Mulțumiri!



teen
Nothing has been posted to this project page yet. Check back later!