views
9.7k
likes
10

Comments (5)

What do you think?

Ten Zeman konečně běží!

škoda, že není linuxová verze. Jinak bych hned koupil... :-D

chci jídlo

:D super!

je to tak debilní až je to dobrý

Zeminátor!

Beware! After the Great War between the Evil and the Good president seeks to revenge his virginity and perish all journalists in the universe! Will you lend him a helping hand?

The worst made cliche endless runner game you can ever find. With bad English and no-optimalization! There's nothing new and original to be found here, but who doesn't love to kill injustice and make the Czech Republic a better place to live? Take your weapons and walking stick to save us all!


Zpozorněte! Po velké válce mezi zlem a dobrem prezident vycítil pomstít svoje panictví a tím vyhladit všechny novináře ve vesmíru! Podáte mu pomocnou ruku?

Nejhorší klišé běhačka, na kterou můžete narazit. Se špatnou angličtinou a žádnou optimalizací.. kdo to vůbec potřebuje?! Není zde nic nového a originálního, ale kdo by neměl rád zničit nespravedlivost a vytvořit z Českých zemí místo k žití? Vemte svoje zbraně a hůl... zachraňte nás!

Připravte se na výcvik, poté zvolte obtížnost (pro začátek doporučím "pasy") a spaste náš osud! Chci také upozornit, že hra můžu obsahovat nějaké bugy.. určitě mi je pište a budu se snažit o nápravu. Herní doplňky budou také přicházet, možná i mobilní verze hry.. ale to nevím jestli vůbec půjde xdd lul

Hra možná může být označená, že má virus.. ale nemá, jen to nějak blbne xd


With an amazing music from The Goondock Saint! Check out his playlist!
Head on over to ... https://thegoondocksaint.bandcamp.com

5d0ca4c6960d2.png

Created in Clickteam Fusion engine, distilled by mine fresh urine, watched a lot episodes of The Simpsons, sweated a new God's commandments, burned a thousands of calories and baptized myself.


System Requirements
Operating System (Windows 10, 8, 7, Vista)
Memory (2 GB RAM)
Graphics Card (256 MB video memory)
Hard Disk Space (100 MB available)
hele upřímně tohle je jedna z věcí, kterou neovládám.. hra není příliš náročná, ale dá aji hodně zabrat na starších a slabších kompech mnu

also end my existence plz

#action #retro #survival



teen
Mild Cartoon Violence
Mild Fantasy Violence
Mild Realistic Violence
Animated Bloodshed
Comical Shenanigans

COMING ON STEAM !!!

Minor Update for 1.0.1.

První aktulizace! 1.0.1.