views
77
likes
2

Comments

What do you think?
No comments yet.

Baldi's Basics in Education and Learning ir mūsdienīga, pilnībā 3D interaktīva, jautra izglītojoša spēle, kas māca daudzus priekšmetus! No matemātikas līdz pareizrakstībai jūs daudz uzzināsit! Iepazīstieties ar Baldi draugu draugu. n̶̝̑t̸̰̏ ̶̟͊ẁ̶̲i̷̫̍t̶̡̉h̸̢̔ ̵̜͝i̷̘͊t̷̉̉̉͘ẻ̴̤m̸̗̜͇̋͊͵̃͊͝͝׳׵̃ה ̵̠̉̈́̽̓̃̑a̴̻̟̒̃́̋͘ň̴͙͉͖̳̺͌̇̇͠ͅd̵͉̜̒̍̿́̂͗. ͔͉͉͚p̴̧̡̛͇l̶͚͙̻̋͌̀̈͋o̸̦͍̾͜ȓ̵̝̯͍̑̂e̸͎̮͍͛ͅ. ̱̀̓ ̷̈́̅͜y̷̤͇̠͖̭̔͒̕ȍ̶͔͘͠ų̴̳̮̺̕̚͠ͅr̴̙̣̤͈̂OW ON̙͔̽́́ D̙͒̽́쑥̙͚ͥ͒̽́ͥͥ̍. IELĀDĒT ŠO SPĒLI! Tas nav tā, kā izskatās! Ja reiz sadusmojies Baldi, atpakaļceļa vairs nav, un, ja viņš tevi atradīs... Paskaties, ticiet man, labi? Es brīdinu jūs, ja jūs beidzot spēlējat šo, izvairieties no Baldi par VISAS IZMAKSAS. Izmantojiet priekšmetus sca̶t̷t̷e̵r̵e̴d̸ ̸a̸r̴o̸u̶n̷d̸ ̸t̵o̴ ̴y̸o̶u̷r̵ ̶a̴d̵v̴a̴̼̒n̸t̶ä̶̶͠ͅͅ. * ͜Ẹ̸͚è̪̞ ̵̨̖̤̓́̕͜ḫ̴̺́i̵̮̽͘m̵͚̜̘͆̅ ̵̞̫̂͋b̵̪̜̞ ̶̶̨̖̜̞͒̏̏ ̶̶̨̖͒̏. ̃̒ ̡̀a̶̘͛k̴̬͎̼͑̋i̵͓͒͑n̸͓̩̝̂́͂͘ğ̶̷̷̦͙̜́̕̕ ̸̷̝̼sʈ̯̺̮͚͔׃צ׶̺̮͚͔̍׃צ׶̍́ ͎̿̄e. ͊̎͘à̵̫͈̙d̴̬̳̳̃ ̵̰͑̚̕h̵̨̤̐͜i̶̛̛͇̱̅̌̌m̸̺̺̞͔̩̓̈́ ̶̨͕̓̈́ ̶̨͕̓̈́ ̶̨͕̜͌͵̴W͌͛. ̒̒͘Y̷̩̒͒́́́́́́́ ̯͈f̸̭̻͚͐͒͜͜r̴̯̤͖͒͗͆͌͌̚ỏ̷̹ח̦͎́́́̃̈́פ׍̦̥̊̒̈́͛. y̴̨̳̳͖̗̥̌͌̈́͝ǫ̶̧͔̯͓̿̉̚ū̸̞͍̯̱͓͓,̸͕̲̀̎ ̵̗̹͌̆a̶̜͚͉̽́̔̎̀͝ņ̴̗̜͖̱̒̚͝ņ̴̗̜͖̱͕͕̒͆͠. ̹̫͕M̸̲̮̜͊̓̿͝Ö̶̮̰́͌̚͝S̴̰̬̰̃̈́̉̄͘T̷̩͔͔נ̠̒̒̊ ̷ͻבה ̫̪̯̹̳͛̓͑M̷̩̫̯̲̣̣͎̻̏̑̋̊ͅP̸̩͔̞̈͗̇̓͝O̷̭̍͛̑Ȑ̵̰̍̉N̖͗͘ההי̖͎̏̍̈͗ה ̨̨̘̖̙̮̩̝̎̿͗́̃̃͜saturs, kamēr meklējat visas piezīmju grāmatiņas! Šī spēle ne tikai māca izglītību, bet arī māca IZKLAIDOT!

Šī spēle nav tāda, kā šķiet...

Iedvesmojoties no rāpojošām/sliktām 90. gadu izglītības un izklaides spēlēm (Sonic's Schoolhouse, I.M. Meen, 3D Dinosaur Adventure: Save the Dinosaurs), Baldi's Basics ir meta šausmu spēle, kas ir patiešām dīvaina, un tajā nav īsti izglītojošas vērtības. Savāc visas 7 piezīmju grāmatiņas un aizbēg no skolas, vienlaikus izvairoties no Baldi. Baldi skolā ir daudz draugu, kas palēninās jūsu progresu un riskēs tikt pieķertam, tāpēc uzziniet, kā darbojas katrs varonis un kā izvairīties no viņu uzmanības. Atrodiet un izmantojiet priekšmetus savā labā. Ak, un visbeidzot, mēģiniet nesaņemt nepareizas viktorīnas atbildes... Katra nepareizā atbilde padara Baldi dusmīgāku...

Vadības ierīces

Izmantojiet WASD taustiņus, lai pārvietotos, un peli, lai pagrieztos. Kreisais klikšķis, lai atvērtu durvis un paņemtu preces, ar peles labo pogu noklikšķiniet, lai izmantotu pašlaik atlasīto vienumu, un ritināšanas ritenīti, lai mainītu pašlaik atlasīto vienumu. Turiet nospiestu taustiņu Shift, lai palaistu (sekojiet līdzi izturības taustiņam!), un nospiediet atstarpes taustiņu, lai ātri paskatītos aiz muguras. Escape var izmantot, lai apturētu.

(this is baldi basics itch.io page but latvian)



teen
Nothing has been posted to this project page yet. Check back later!